Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Delphi Browser

#1
Mimin Dan Member Fns hehe
mau tanya nih kalo mau buat browser dari delphi itu biar support HTTP & HTTPS gmna yah bingung
soalnya saya buat cuman support HTTP sedih
jadi kalo bisa support HTTP & HTTPS Smile
dan itu kira-kira masalah dalam coding atau komponent yah bingung
yang tau masalahnya ditunggu hormat jempol
[Only registered and activated users can see links Click here to register] :cool:
Reply
#2
pake komponen apa ya om?

bikin web browser ada banyak cara om Smile
pake indy juga bisa kan? saya baca baca di google dulu di indy 9 itu bug dari sananya untuk https.

coba ini [Only registered and activated users can see links Click here to register]


https gambar

[Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
#3
makasih oom mimin emng ganteng hehe
tak coba dulu yah hormat nanti kalo ada apa-apa tolong bantu lagi wkwk
[Only registered and activated users can see links Click here to register] :cool:
Reply
#4
(07-02-2015, 04:33 AM)ForNesiaFreak Wrote: [Only registered and activated users can see links Click here to register]


https gambar

[Only registered and activated users can see links Click here to register]

gak bisa di dongdot kenapa ya min, error berkas tidak ditemukan
trembesi, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
Reply
#5
Ane test masih bisa kok om.
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply