• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
  • Next 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Official] MEMBER REGION JABAR GABUNG DISINI !!!
#1
Untuk Member Region Jabar silahkan berkenalan di Thread ini .


Baca juga peraturan nya , [Only registered and activated users can see links Click here to register] Atau [Only registered and activated users can see links Click here to register]

NO SPAM NO JUNK .
[Image: coollogo_com_5514825.gif]
Reply
#2
Wilujeung wengi gan ti pasir koja
ujang99, proud to be a member of ForNesia Family since Oct 2014. dan saya suka Kimcil.
Reply
#3
pada kemana nih orang-orang jawa barat?
I LOVE FORNESIA
Reply
#4
hadirrrr,, ngaramekeun regio jabar,,,,,,,sok lah
Reply
#5
sampurasun ketawaaa
salam kenal dari Bandung ya ketawaaa
Reply
#6
ngabsen gan sim kuring ti garut ketawaaa aya rencang teu?
Reply
#7
Bandung Barat merapat heula didieu....
Reply
#8
wilujeung enjing salam kenal ka sadayana ah ti simkuring manawi aya nu ti bandung selatan hususna daerah gunung pangalengan sok ngacung ah Smile
Reply
#9
bet naha sepi kieu
salken sadayana ahh
Reply
#10
(10-09-2014, 07:43 AM)☺☺☺ Wrote: bet naha sepi kieu
salken sadayana ahh

Absen kang. Surabi kopi rokok heula kang cool
Reply
#11
absennn kang,,,,, ngopi dulur2 sadayana ,,,,,,,


ngarame2keun... Smile
Reply
#12
wilujeng siang saya ti gatot subroto bandung salam kenal warga jabar
Reply
#13
sampurasun akang sadaya
wilujeng sonten tong hilap solat dzuhur na ah
Reply
#14
wilujeng siang kasadayana dulur
hapunten abi bilih seer kalepatan kasa daya daya
Reply
#15
wilujeng sumping lurrrrr
Reply
  
  • 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
  • Next