Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Share] AlphaSkins AlphaControls v10.02 Beta Full
#1
AlphaSkins AlphaControls v10.02 Beta Full Release terbaru 04.04.2015 .  sudah ga perlu dijelasin lagi kan Smile yang pasti alphaskins buat mempercantik tampilan aplikasi / form delphi project anda Smile

Apa yang terbaru dari beta release ini ? lihat dibawah bahasa linggis. kalo ga ngerti pake translate google yah [Image: smiley16.gif]
Quote:
* Fixed error in TsComboBox
* Fixed error in closing of form while glowing effect is visible
* Fixed error in changing of action in the TsSpeedButton control
* Added automatic maximizing of form when moved to top edge of monitor
* Added animation and glowing effect to standard and third-party buttons
* Added TsCalcEdit.FlatButtons property
* Added 'CE' button in the popup calculator
* Added support of OnValidateError event in the TsDateEdit component
* Improved drawing of buttons in SpinEdits
* Improved changing of HUE and Brightness
* Improved drawing of extended borders
* Improved glowing on controls with scrollbars
* TsSplitter component improved

Download AlphaSkins AlphaControls v10.02 Beta Full untuk Delphi 7 :


Code:
http://www.tusfiles.net/eefqc0y9trdh



kalau untuk versi delphi yang lain tinggal download disini :


Code:
http://www.alphaskins.com/dwnld.php

Terus bikin full pake Patch download Dibawah



Code:
http://www.tusfiles.net/pl4r16gjd43e



Cara Pake Patch :

Register or login to see this content
Need Mod
Reply
#2
kalo mau ditumpukin sama versi ini, versi yang lama di delete dlu kah min, atau bisa lgsg ditimpuk,,,, Smile
Cah_Bagoes, ILmu tidak ada batas, maka berbagi iLmu adalah berkah
Reply
#3
(04-05-2015, 01:54 PM)Cah_Bagoes Wrote: kalo mau ditumpukin sama versi ini, versi yang lama di delete dlu kah min, atau bisa lgsg ditimpuk,,,, Smile

lansung intal juga bisa gan...
WOLES AJA BRAAY


[Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
#4
waduh napa ni min.. biasanya ane updat fersi sebelum2 nya lancar jaya ni eror saat run saat pake tema nya
[Image: screenshot_3.png]
WOLES AJA BRAAY


[Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
#5
sama, error kaya diatas
siopang, proud to be a member of ForNesia Family since Apr 2015.
Reply
#6
kayak nya blom fix ni apa versi 10..
ane balik lagi ke v9.14 lancar
WOLES AJA BRAAY


[Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  [Share] AlphaControls v12.02 Beta Full ForNesiaFreak 3 782 04-01-2017, 12:44 PM
Last Post: zeph
  [Share] AlphaControls v10.04 Beta + Kerak to Full Munfaqqiha 5 641 03-23-2016, 11:20 AM
Last Post: RechmandM