Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Share] Alphaskin 9.17 Stable Full Version
#1
Alphaskin 9.17 Stable Full Version penjelasan sama seperti sebelumnya.. Alphaskins adalah komponent delphi untuk mempercantik tampilan form project anda..
[Image: Alphaskin.png]

Changelognya :

Quote: 23.10.2014 AlphaControls v9.17 Stable released
* Solved some issues in the TsDBNavigator component
* Default value of the TsSkinManager.Options.ChangeSysColors property changed to False
* Fixed error occured when application compiled under x64 mode
* Improved changing of skin of the TsSlider
* Improved animation of form skin changing
* Improved work of the SkinManager.Options.StdGlyphsOrder property
* A lot of small improvements

Download -

Alphaskin 9.17 For Delphi 7

Code:
http://www.tusfiles.net/5g8kzy2kunj6

Show Content

Post dari @kisara - AlphaControls v9.17 Stable released Delphi 5 sampe delphi XE7

Register or login to see this content

Register or login to see this content

Tapi biar ga Kebanyakan Download atau file kebesaran untuk download semua kalian bisa Download dari offical page untuk setupnya

Code:
http://www.alphaskins.com/dwnld.php

Lalu bisa dipatch

Code:
http://www.tusfiles.net/lefmssnexqqq

Not Tested untuk versi selain Delphi 7
:needmod
#2
met siang om... kalo udah terinstall yang dibawah 9.17 cara uninstall nya gimana...ya...? sekalian ijin download file 9.17 nya... thks
deni102014, proud to be a member of ForNesia Family since Oct 2014. dan saya suka Kimcil.
#3
gan kok cuma buat d7 doank...ada gak buat xe7?
#4
AlphaControls v9.17 Stable released Delphi 5 sampe delphi XE7


Update: AlphaControls v9.17 Stable released 23.10.2014

Solved some issues in the TsDBNavigator component
Default value of the TsSkinManager.Options.ChangeSysColors property changed to False
Fixed error occured when application compiled under x64 mode
Improved changing of skin of the TsSlider
Improved animation of form skin changing
Improved work of the SkinManager.Options.StdGlyphsOrder property
A lot of small improvements


Register or login to see this content

Register or login to see this content

Udh full versi ga perlu cri apa apa lg.
#5
ini bedanya dimana sma fersi yg sebelum2nya mbahh.?
#6
(10-28-2014, 06:32 PM)deni102014 Wrote: [Only registered and activated users can see links Click here to register]
x64 [Only registered and activated users can see links Click here to register]

Patch :

[Only registered and activated users can see links Click here to register]

(10-29-2014, 07:59 PM)jupri Wrote: ini bedanya dimana sma fersi yg sebelum2nya mbahh.?

Baca changelog nya om -_- hadeh kalau ga ngerti translate ya
:needmod
#7
Wah udah keluar lagi versi barunya min..
ty min udah share ane mau coba dulu khasiatnya gosok
#8
Thumbs Up 
(10-29-2014, 08:17 PM)ForNesiaFreak Wrote: [Only registered and activated users can see links Click here to register]

EDIT
*********************************************************************************
udah solve min ternyata mesti di compile dulu baru install malu
Kenyalnya bikin happy

Mau...gan..????
Show Content