Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Share] Cara Dapat VPS Gratis Indonesia 1 Bulan
#1
oiii gan, ini nih yang mau belajar atau mau buat akun ssh, pake ini aja nih VPS ketawaaa , vps ini tidak bayar sepeserpun alias no bayar alias free buahaha, bagusnya lagi vps ini server indonesia ketawaaa

Spek Server :

1 Core Processor
0.5 GB Memory
15 GB SSD
1 Public IP (v4)
0.5 TB Monthly Data Transfer

langsung aja nih, ini webnya saya dapat di google mau copas nggak enak sama yang posting ketawaaa

tutorialnya bisa langsung ke sini [Only registered and activated users can see links Click here to register] atau [Only registered and activated users can see links Click here to register]
ALwIN, proud to be a member of ForNesia Family since Jun 2015.
Reply
#2
mantap bray.. mumpung nemu.. thx
[Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Only registered and activated users can see links Click here to register]
[Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
#3
link nya error, pengen belajar bikin vps gratis :(
gue' elo' friends..!! cool
Reply
#4
Telat ane,, linknya udh di gusur,,
ada lg gak gan
wawan46, proud to be a member of ForNesia Family since May 2014.
Reply
#5
Telat udah tewas libk nya haha
kokom, proud to be a member of ForNesia Family since Oct 2016.
Reply