Current time: 08-22-2018, 09:17 AM Stay in touch via Twitter Facebook RSS Feed
Ada Baiknya anda baca Peraturan Forum ForNesia Disini Dan Disitu Sebelum Terlambat!
System Registration Forums Mulai Kedepan Sewaktu waktu akan Di Tutup.
Silahkan Dibaca Mengenai Auto Pruning User . Agar tidak ada pertanyaan lagi tentang kehilangan akses forum.



[Share] DFX Music Player Enhancer Pro

10-14-2014 11:12 PM DFX Music Player Enhancer Pro
#1


iwenxnf Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 76
Joined: Feb 2014

Reputation:

FCoin: 3.05ƒc
Selamat malam semua..

Ane mau share pemutar mp3 yg lumayan bagus nih...
nama pemutarnya DFX MUSIC PLAYER ENHANCER PRO
[Image: unnamed.jpg]

Spoiler :
Description
CNET DFX Review - “Makes your MP3s sound way better. Hear its magical effect on your music.” - Rated 5 stars

DFX Player is the first Music Player to provide true Professional Audio Quality to Android devices.

DFX Player was created by an engineering team that developed award winning audio technology used by Grammy winning producers and engineers.

Thanks to the recent advances in Android device processing speed and power, DFX audio processing technology is finally available on your Android phones and tablets.

DFX processing technology restores high frequency harmonics that were damaged in the MP3 encoding process and also dramatically increases your bass frequency response without lowering your playback levels. DFX also restores the lost natural depth to your music for a more natural listening experience.

The DFX Player also includes a truly professional multi-band EQ that has been used by Grammy winning producers and engineers.

Finally you can fully enjoy your MP3 songs without the unnatural muffled sound and limited bass response of past music players and make EQ adjustments without distortion or loss of quality.

Features:
- Uses advanced DSP processing to dramatically improved sound quality and bass response over existing Android music players

- Powerful yet easy to use Song, Artist and Playlist based music selection and playback methods

- Includes multiple DFX audio processing presets to best optimize DFX for your listening environment and personal tastes, including Bass Boost presets

-Includes a truly professional quality multi-band EQ used by Grammy winning producers and engineers

Try the DFX Player now to hear what you have been missing . . .

More Background on DFX Audio Enhancement:

The DFX processing effect and equalizer has been in development for over 20 years and is currently ranked as the best audio app of its kind. You will immediately notice a significant boost to the volume and overall sound quality of any song or other media that you listen to. The level of precise audio control available from DFX is unmatched by any other sound enhancer or booster.

Skrinsyutnya:
Spoiler :
[Image: Screenshot_2014_10_14_21_01_34.jpg]

[Image: Screenshot_2014_10_14_21_01_54.jpg]

[Image: Screenshot_2014_10_14_21_02_02.jpg]

Langsung donlot aja gan
Register or Login to see this content
10-15-2014 04:21 AM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#2


ryansadjoh Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 38
Joined: Mar 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
ngaruh ga gan ... klo bsa bkin bass nya jedak jeduk sih ane minyak ketawaaa
10-16-2014 08:41 AM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#3


iwenxnf Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 76
Joined: Feb 2014

Reputation:

FCoin: 3.05ƒc
(10-15-2014 01:38 AM)pertamarl Wrote:  thanks gan udh di share.. ini dia yang ogut tunggu2 akhirnya ada yg ngeshare..
bisa nampilin lyrics juga ga gan??

klo emg bisa , top dah ini apps nya..
Silah dites gan, ane ga tau ini apps bisa nampilin lirik atau ngga
(10-15-2014 04:21 AM)ryansadjoh Wrote:  ngaruh ga gan ... klo bsa bkin bass nya jedak jeduk sih ane minyak ketawaaa

Coba di test dulu gan, kalo menurut ane sih lumayan ada fitur Enhancer nya... Kalo di poweramp itu MusicFx nya...

Cmiiw
10-17-2014 05:07 AM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#4


aink Away
ForNesia Family
Registered
*

Posts: 17
Joined: Apr 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
dibandingin ama Viper gmna nih kualitasnya
10-17-2014 04:05 PM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#5


awalzhye Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 35
Joined: Sep 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
kirain buat pc ternyata buat andro
10-17-2014 05:25 PM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#6


denreylim Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 34
Joined: Apr 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
Mantap nih aplikasi.. Uda ane coba.. Makin joss aja... ^_^.. Thanks sudah share aplikasinya Smile
10-19-2014 12:51 AM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#7


kazezenom Away
FNS MEMBER
FNS Member
**

Posts: 291
Joined: Oct 2014

Reputation:

FCoin: 7.99ƒc
(10-17-2014 05:07 AM)aink Wrote:  dibandingin ama Viper gmna nih kualitasnya

iya gan tolong reviewnya dong
soalnya ane sekarang lagi pake viper nih
siapa tau ini lebih bagus gitu

God's in His Heaven All's Right With The World

[Image: 1362683246neon_genesis_evangelion.jpg]
10-20-2014 12:02 PM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#8


iwenxnf Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 76
Joined: Feb 2014

Reputation:

FCoin: 3.05ƒc
(10-17-2014 05:07 AM)aink Wrote:  dibandingin ama Viper gmna nih kualitasnya

(10-17-2014 04:05 PM)awalzhye Wrote:  kirain buat pc ternyata buat andro
Ini kan subforum android gan,
Sebenarnya buat pc juga ada, biasanya berupa plugin buat winamp/wmplayer dll, search aja digugel dgn keyword " dfx enhancer for winamp" dll

(10-17-2014 05:25 PM)denreylim Wrote:  Mantap nih aplikasi.. Uda ane coba.. Makin joss aja... ^_^.. Thanks sudah share aplikasinya Smile
Thank review nya gan,

(10-19-2014 12:51 AM)kazezenom Wrote:  
(10-17-2014 05:07 AM)aink Wrote:  dibandingin ama Viper gmna nih kualitasnya

iya gan tolong reviewnya dong
soalnya ane sekarang lagi pake viper nih
siapa tau ini lebih bagus gitu

Kalo dibandingkan sama viper, ane blm bisa ngasih review karena ane ga pake viper, dicoba aja dulu gan,
Kan kalo ga cocok bisa di uninstall...
10-24-2014 08:08 PM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#9


ryansadjoh Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 38
Joined: Mar 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
(10-16-2014 08:41 AM)iwenxnf Wrote:  
(10-15-2014 01:38 AM)pertamarl Wrote:  thanks gan udh di share.. ini dia yang ogut tunggu2 akhirnya ada yg ngeshare..
bisa nampilin lyrics juga ga gan??

klo emg bisa , top dah ini apps nya..
Silah dites gan, ane ga tau ini apps bisa nampilin lirik atau ngga
(10-15-2014 04:21 AM)ryansadjoh Wrote:  ngaruh ga gan ... klo bsa bkin bass nya jedak jeduk sih ane minyak ketawaaa

Coba di test dulu gan, kalo menurut ane sih lumayan ada fitur Enhancer nya... Kalo di poweramp itu MusicFx nya...

Cmiiw

dah ane test lumayan gan. tp ko pemakaian memoryny gede banget ya
10-24-2014 08:21 PM RE: DFX Music Player Enhancer Pro
#10


avifornesia Away
FORNESIA ENTHUSIAST
FORNESIA ENTHUSIAST
*******

Posts: 1,574
Joined: Aug 2014

Reputation:

FCoin: 221.92ƒc
Limited RewardDonatur VIPTop PosterForNesia Lovers
ane masih setiap sama aim* om
masih belum mau coba2
cengengesan

AVI




Possibly Related Threads...
Thread: Author Last Post
  MP3 Player For Android.. kawima1 02-10-2016 01:55 PM
Last Post: riko10
  [Share] Spotify Music v3.3.0.939 (Tablet Mod) garonxks 11-06-2015 11:09 AM
Last Post: upee

Search thread:


[-]
Advertisement