Current time: 05-22-2018, 03:18 AM Stay in touch via Twitter Facebook RSS Feed
Ada Baiknya anda baca Peraturan Forum ForNesia Disini Dan Disitu Sebelum Terlambat!
System Registration Forums Mulai Kedepan Sewaktu waktu akan Di Tutup.
Silahkan Dibaca Mengenai Auto Pruning User . Agar tidak ada pertanyaan lagi tentang kehilangan akses forum.



[Share] Metro UI Blogger Template

10-18-2014 06:54 AM Metro UI Blogger Template
#1


Auryn Away
Tukang Corat Coret
Design Moderators
*****

Posts: 887
Joined: Apr 2014

Reputation:

FCoin: 207.14ƒc
Graphics FreakExtreme Staff
Tema Freeware Dengan Desain Menawan Cocok Buat Blog Magazine ato content2 lainnyaa.. Langsung aja kita review.

Review
Spoiler :
[Image: Metro-UI-Blogger-Template.pn]
Demo
Spoiler :
Code:
http://www.templateism.com/p/preview.html?url=http://metroblogtheme.blogspot.com/
Features
Spoiler :
Code:
Features of Metro UI Blogger Template:
Numbered Page Navigation: This is our first theme which has built-in numbered page functionality. It shows numbers instead of older/newer post buttons. It not only increase user engagement but also helps in reducing the bounce rate.
Custom Header: The header of this theme is one of its kinds. It looks a like Windows 8 and has extremely efficient Hover effects. All an all, the colorful header are would surely amaze your readers.
SEO-Friendly: We have also installed an SEO Plugin in this template, which would surely help you to increase your organic traffic in quick succession. Though, the plugin is not FREE, but it is sponsored by MyBloggerLab.com. Therefore, it is free only for this theme.
Featured Image AREA: Many of our users always complains that slider slows down their blog. Keeping that in mind, we have added a Featured image area instead of sliders. It will only appear on the homepage.
More Features: WordPress Look, Web 2.0, Magazine Style, Green and light orange color Scheme, threaded commenting system, and much more.

This Theme is indeed cute in terms of looking and has the sharp color scheme that attracts our attention. Hopefully this theme would help you to gaining some extra SEO exposure and more user engagement. Feel free to leave your comments and suggestions below.

Download
Spoiler :
Register or Login to see this content

Semoga Bermanfaat Smile
(This post was last modified: 10-18-2014 06:55 AM by Auryn.)
10-18-2014 07:15 AM RE: Metro UI Blogger Template
#2


avifornesia Away
FORNESIA ENTHUSIAST
FORNESIA ENTHUSIAST
*******

Posts: 1,574
Joined: Aug 2014

Reputation:

FCoin: 221.92ƒc
Limited RewardDonatur VIPTop PosterForNesia Lovers
kalau bisa di bilang temanya
seperti mengadopsi dari UI windows 8 ya mod
udah ane cek demonya juga smooth
cocok ini template buat web yang bergerak di bidang e-commerce

AVI
10-18-2014 08:19 AM RE: Metro UI Blogger Template
#3


Auryn Away
Tukang Corat Coret
Design Moderators
*****

Posts: 887
Joined: Apr 2014

Reputation:

FCoin: 207.14ƒc
Graphics FreakExtreme Staff
(10-18-2014 07:15 AM)avifornesia Wrote:  kalau bisa di bilang temanya
seperti mengadopsi dari UI windows 8 ya mod
udah ane cek demonya juga smooth
cocok ini template buat web yang bergerak di bidang e-commerce

iya gan.. rata2 semenjak windows 8 kluar dlu makin banyak ui yang mengadopsi dari trend flat gui.. emang jauh lebih smooth dibanding trend2 gui di th 2009an..
10-18-2014 08:31 AM RE: Metro UI Blogger Template
#4


Defender
Unregistered

 
FCoin: 0.00ƒc
ini themes flat banget ... kalo di campurin ads mbah google mah langsung di tentang om yg beginian ^_^ kalo mw di edit lagi lebih bagus pakai 1-2 warna saja ( tdk termasuk background )
10-18-2014 03:03 PM RE: Metro UI Blogger Template
#5


yongki Away
Baru Belajar
Registered
*

Posts: 3
Joined: Oct 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
ui win 8 nih,,, cool




Possibly Related Threads...
Thread: Author Last Post
  [Share] Ijonk Premium Blogger Template v.1.15 Auryn 04-23-2017 04:48 AM
Last Post: zeph
  [Share] Ajbspot – Responsive MultiPurpose Blogger Template Auryn 06-30-2016 01:38 PM
Last Post: darkocan

Search thread:


[-]
Advertisement