Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Share] Pitutur Orang Jawa
#1
Pitutur Jowo asli ojo dilalekno

Urip iku mung sedelo
Mulo ojo digawe sengsoro
Ayo podo makaryo golek bondo
Ning ojo lali karo wanito
Sing disebut surgo ndunyo
Bojo limo ra popo
Ben iso kelonan saben dino
Seminggu iku pitung ndino
Dadi sing rong dino iso nyilih rondo
Ra usah mikir duso
Sing Kuwoso iku gede pangapuro
Mulo konco...
Tulung pitutur iki disebarno marang konco lan Moro Tuo
Kowe bakal diantem nganggo tugelan boto
Ra percoyo cubo buktino!!!
Sing meneng berarti rumongso
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino ...wah[/size][/font]
Reply
#2
pengen sinau boso jowo........
Reply
#3
Monggo Om ... ketawaaa ..............
Reply
#4
kabeh nganggo iromo mas,, haha
Reply
#5
Jos tenan pokoke iki om
buahaha
Reply
#6
wkwwk bojo limo rapopo buahaha
Biarlah orang berkata apa, yang penting gue asyik-asyik aja raper
Reply
#7
TS wis pengalaman ketoane,,,, buahaha
Cah_Bagoes, ILmu tidak ada batas, maka berbagi iLmu adalah berkah
Reply
#8
aku gk ngertiii tp aku orng jawa tinggal di palembang wjkwkwkw
ANE NUBI KK MOHON BIMBINGANNYA
Reply
#9
wah ini, pengalaman berbicara hehehe
Reply
#10
pitutur jawa sebelah mana itu om ?
 
Reply
#11
iku pitutur model opo buahaha awakmu mesti wes kulino yo iki ketawaaa
Sakbejo-bejane wong kang lali,isih bejo wong kang eling lan waspodo
Reply
#12
kok ngerti yo nek wanito ki surgo dunyo?
Reply
#13
yo ngerti ae mbah,,,lawong TS e wes kulino iku buahaha
mboh wes rabi opo durung jaman saiki pergaulane sangarrrr,,,ngeri pokok e..
bedo bgt karo jaman taun 90an... ketawaaa
Sakbejo-bejane wong kang lali,isih bejo wong kang eling lan waspodo
Reply
#14
Pitutur sesat yo gan ketawaaa
Marilah belajar kawan wah
Reply
#15
Hahaha.... Siep kang!!!!
Do not Judge Me! rusak
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cerita Tentang Orang Yang Kena Tipu... foead 16 4,097 03-10-2015, 06:35 PM
Last Post: asyarie
  Keunggulan Orang Gendut Ketimbang Orang Kurus pojanmas 258 30,815 02-13-2015, 04:14 PM
Last Post: aprilius87