Current time: 08-15-2018, 01:12 PM Stay in touch via Twitter Facebook RSS Feed
Ada Baiknya anda baca Peraturan Forum ForNesia Disini Dan Disitu Sebelum Terlambat!
System Registration Forums Mulai Kedepan Sewaktu waktu akan Di Tutup.
Silahkan Dibaca Mengenai Auto Pruning User . Agar tidak ada pertanyaan lagi tentang kehilangan akses forum.



[Share] Puzzingo (game edukasi buat anak)

12-14-2014 10:06 PM Puzzingo (game edukasi buat anak)
#1


iwenxnf Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 76
Joined: Feb 2014

Reputation:

FCoin: 3.05ƒc
Selamat malam semua,
kali ini ane akan share game android yg biasa sehari-hari anak ane mainkan..
nama game nya Puzzingo seperti judulnya...

oke langsung aja

[Image: unnamed.jpg]

Deskripsi, silahkan artikan sendiri ya, ane boleh copas dari link aslinya PS..
Spoiler :
Description
✪ Best Kid's Apps by Chicago Tribune
✪ Editor’s Choice by BestAppsForKids.
Do your kids and toddlers like puzzles? How about an educational puzzle game that is fun, interactive, vocal, and packed with animations? Puzzingo provides endless entertainment and learning to your preschool kids! TRY IT FREE TODAY!

✪ “Absolutely fabulous, the kids in my moms kindergarten class go crazy for it! It’s so hard to find educational games kids want to play…look no further!”

✪ “This game gets two A+s!! One from me, and one from my 3yr old!!”

✪ “I work with special needs preschool children and they always ask for “the Puzzy Game”

Kids and toddlers love Puzzingo! Its many puzzles are full of interactivity, animations, and sounds for repeat learning and plays. Besides being entertained, your kids and toddlers will build vocabulary, memory, and cognitive skills while playing. This tactile game also appeals to young kids and children with special needs. It helps kids develop spatial recognition, matching, tactile, and fine-motor skills. As for you parents, this game is designed to be playable by you and your child together, so you can participate and bond with your child.

Unlike other kid’s apps, PUZZINGO is 100% professionally illustrated. We also use professional voice actors with clear accurate pronunciation rather than machine-generated speech to encourage learning. When your child finishes a puzzle, he will be rewarded to a variety of engaging mini-games. Visual and audio cues throughout the apps are specially designed to make the game accessible by younger and special needs children.

PUZZINGO comes FREE with hundreds of puzzle pieces in 10 terrific puzzles for your kid to enjoy. It also has a DAILY FREE PREVIEW of new and exciting puzzles every day. In addition, behind the parent gates are 70+ puzzles with over a thousand puzzle pieces available for purchase. The puzzles include core concepts such as shapes, colors, numbers, food, and alphabet. They also cover children’s favorite topics – animals, cars, princesses, bugs, rockets, and more. New educational puzzles are added constantly.

✪ “My boys love this game. One with Autism and he is able to easily navigate while working on speech skills by repeating words in the game!! Highly recommend! =)”

✪ “My son loves this game! He did chores just so I would pay for the extended version

✪ “Best free app that you can download for your kid… Constant updates makes sure that there is something new every time your kid play it.”

_________________
CONTACT US: If you run into issues with the app on your device, instead of leaving a bad review, please email us at [email protected] We would love to help you!

_________________
PREVIOUS PURCHASES: If you have previous made purchases of Puzzingo puzzle packs, you can restore your purchases by:
http://www.77sparx.com/restore-puzzingo-purchases/

_________________
PRIVACY: As parents ourselves, 77SPARX Studio takes children's wellness and privacy very seriously. Our app does:
• Not contain ads
• Include in-app-purchase with parent verification

beberapa screenshoot nya;
Spoiler :

[Image: puzzingo_2.jpg]

[Image: puzzingo_5.jpg]

[Image: puzzingo_1.jpg]

[Image: puzzingo_3.jpg]

[Image: puzzingo_4.jpg]

link download playstore

Link tusfiles
Register or Login to see this content
thanks..
(This post was last modified: 12-14-2014 10:48 PM by iwenxnf.)
12-16-2014 09:48 PM RE: Puzzingo (game edukasi buat anak)
#2


herizo Away
FNS MEMBER
FNS Member
**

Posts: 237
Joined: Jul 2014

Reputation:

FCoin: 10.89ƒc
ini buat anak ya, sayang belum punya anak, hehe..

adek ane suka bgt maen game puzzle, dan belum pernah maen yg ini, bisa lah tak coba install sapa tau adek ane suka..
12-17-2014 12:19 PM RE: Puzzingo (game edukasi buat anak)
#3


kenzho Away
FNS MEMBER
FNS Member
**

Posts: 146
Joined: Jun 2014

Reputation:

FCoin: 528.88ƒc
bisa gak buat di laptop gan maklom gk punya android

[Image: fornesia.gif]
12-20-2014 09:16 PM RE: Puzzingo (game edukasi buat anak)
#4


danlniel Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 84
Joined: Oct 2014

Reputation:

FCoin: 17.37ƒc
(12-17-2014 12:19 PM)kenzho Wrote:  bisa gak buat di laptop gan maklom gk punya android
ini android kan? coba bluestack om,
andro emu di pc gitu jadi kaenya bisa. cool
12-20-2014 10:02 PM RE: Puzzingo (game edukasi buat anak)
#5


nobodyhome Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 43
Joined: Sep 2014

Reputation:

FCoin: 2.00ƒc
ane pnya ponakan. umur msih 4thun.. udh bisa megang gadget sih. dan biasanya maen angry bird..
dan mnrut ane, buat anak2 jgn keseringan deh maenin gadget, nnti bisa ketagihan dan imbas nya ampe dewasa nnti dia ny males bljar..
ia, walopun game edukasi sebaiknya game2 tsb yg manual saja,, kan ad yg jual di toko mainan, kek puzzle ato rubik..
ane bcra bgni krna ponakan ane tiap bangun tidur, megang gadget, lagi makan megang gadget. jd susah di pisahinnya...
dan main2an yg manual lebih seru, krna bisa di mainin bersama.. sklian ngjarin anak sosialiasi..
jgn sperti anak2 skrg, dmana2 megang gadget,sibuk dgn diri sendri.. jadi lingkungan sekitar gak di perhatiin...
12-26-2014 10:02 PM RE: Puzzingo (game edukasi buat anak)
#6


iwenxnf Away
HunteR
HunteR
*

Posts: 76
Joined: Feb 2014

Reputation:

FCoin: 3.05ƒc
(12-16-2014 09:48 PM)herizo Wrote:  ini buat anak ya, sayang belum punya anak, hehe..

adek ane suka bgt maen game puzzle, dan belum pernah maen yg ini, bisa lah tak coba install sapa tau adek ane suka..
silahkan dicoba gan

(12-17-2014 12:19 PM)kenzho Wrote:  bisa gak buat di laptop gan maklom gk punya android
ni buat android, yg versi pc/laptop ane blm tau

(12-20-2014 09:16 PM)danlniel Wrote:  
(12-17-2014 12:19 PM)kenzho Wrote:  bisa gak buat di laptop gan maklom gk punya android
ini android kan? coba bluestack om,
andro emu di pc gitu jadi kaenya bisa. cool
bisa dicoba gan pake bluestack di pc/laptop

(12-20-2014 10:02 PM)nobodyhome Wrote:  ane pnya ponakan. umur msih 4thun.. udh bisa megang gadget sih. dan biasanya maen angry bird..
dan mnrut ane, buat anak2 jgn keseringan deh maenin gadget, nnti bisa ketagihan dan imbas nya ampe dewasa nnti dia ny males bljar..
ia, walopun game edukasi sebaiknya game2 tsb yg manual saja,, kan ad yg jual di toko mainan, kek puzzle ato rubik..
ane bcra bgni krna ponakan ane tiap bangun tidur, megang gadget, lagi makan megang gadget. jd susah di pisahinnya...
dan main2an yg manual lebih seru, krna bisa di mainin bersama.. sklian ngjarin anak sosialiasi..
jgn sperti anak2 skrg, dmana2 megang gadget,sibuk dgn diri sendri.. jadi lingkungan sekitar gak di perhatiin...
terima kasih atas masukannya gan,
betul kata agan, gara2 gadget anak jadi kurang kenal lingkungannya..
jadi gimana kitanya juga (sebagai orangtua) mengkontrol/membatasi anak dari gadget, supaya tidak kecenderungan dengan gadget...




Search thread:


[-]
Advertisement