Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Share] TG REvO Three Config

#1
TG REvO Three AON Config
untuk softwarenya bisa di download langsung di
Code:
http://www.fornesia.com/Thread-Share-Evolution-1-0-2-0
atau
http://sourceforge.net/projects/evolution12/

confignya :

Code:
http://www.tusfiles.net/l8cud1ovfunh
http://www.mirrorcreator.com/files/0ANZSE3M/threefornesia.zip_links
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
#2
thanks for share bang. untuk bug tere apa aja ya bang?
TALK LESS DO MORE
Reply
#3
ini apa harus di pancig kuota dulu ga gan
tanks
redfandy, proud to be a member of ForNesia Family since Jan 2014.
Reply
#4
ini harus paket AON gk?
Reply
#5
(01-28-2014, 11:53 PM)ForNesiaFreak Wrote:
TG REvO Three AON Config
untuk softwarenya bisa di download langsung di
Code:
/Thread-Share-Evolution-1-0-2-0
atau
/projects/evolution12/

confignya :

Code:
/l8cud1ovfunh
/files/0ANZSE3M/threefornesia.zip_links

Tanpa kutang bisa gak om???
DewaPerseus, proud to be a member of suryadewa forum since Dec 2013.

* Diatas langit masih ada langit, we are just big family *

==============fb.com/dewa.perseus==============
==============fb.com/dewa.perseuss==============

Reply
#6
software kgak bisa dibuka gan .
Reply
#7
saya gaisa test tapi menurut forum sebela lancar ..

soft gaisa dibuka coba di post scrensutnya ? mungkin net framwork atau apa yang kurang di pc anda
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
Reply
#8
barusan sy tes masih work pake evo versi 1.0.2.1 rs
Reply
#9
harus pake quotah kah gan??
Reply
#10
untuk bugs 3 ya 11 situd free akses dr three om wah:
Reply
#11
Di pancing kuota gak gann? bingungs:
Reply
#12
tidak work di TKP ane
mewek2:
Reply
#13
tkp ane, mau pake injek apapun pasti konek buat tere. wah:
stupIDiot, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
Reply
#14
wah: wahhh ane belum paham cara pakenya..
Reply
#15
KTP jogja, polosan bisa,injekan juga lancar jaya....maman mlm ini buat tere.. hakerboytop:
ivan baramahardika, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
Reply
#16
caranya giman gan ivan......bisikin dong :dodgy:
Reply
#17
ini masih work ga gan?? need SS buat yg udah berhasil
Reply
#18
masih workk kah gan?
saniarfian, proud to be a member of ForNesia Family since Mar 2014.
Reply