Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

saran

#1
mimin bisa gak panel nya di tambahin kotak pemberitahuan buat setiap member:heart::huh: . semoga bisa

maksut ane notifikasi kayak di FB min
adi, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
#2
setubuh juga sama yg diatas ane
COMPOWER


#3
he em gan. ane dpt note nya di email. di forum jadi raba raba deh hehe. mudah mudahan bisa
adi, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
#4
yg lagi ol di munculin kayak tampilan facebook aja om biar keren
#5
yg lagi ol udah ada dipaling bawah .. ga kliatan ya ketawaaa .. kalo pemberitahuan tar ane coba ..
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
#6
sudah seperti ini kah ??

[Image: 7Ggi5.png]
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
#7
sekalian request
Tema Mobile View
#8
itu kan untuk notif klo ada yang mereply tread kita min? klo bisa pake auto tag gitu kayak aq ketik nama ente @fornesiafreak ntar ada notif klo ente di tag sama ane :bigsmile:
TALK LESS DO MORE
#9
wah terealisasi juga akhirnya ada panel notifikasi heheheheheee. maaf min bukanya rakus nih tp tambah satu lagi min panelnya buat massage alias inbok. trims
adi, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
#10
notif inboknya belom aada ya min
adi, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
#11
sabar ya masih banyak kesibukan ne baru smpet ol awkoawkoaw
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
#12
hehe im wait min thanks a lot greetz
adi, proud to be a member of ForNesia Family since Feb 2014.
#13
Ancur banget tampilan kalo ol pake hp..he
Am3nk, proud to be a member of ForNesia Family since Apr 2014.
#14
kalo pake andro bisa pake tapatalk om. kalo selain itu sabar masih buat themes nya ;)
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
#15
Hai Hai cemuah .. saya sudah menambahkan Mobile Version. kalian akan otomatis sendirinya jika kalian memakai mobile wap browser atau operamini ... Smile

saya juga sudah menambah spoiler dan hide buton pada editor reply or post ..

silahkan di cek n ricek . Smile
[Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register] | [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]  |  [Only registered and activated users can see links Click here to register]
#16
Min cuman ngasih saran ja, tapi jika mimin sependapat ma sya, soal theme forum min agak kurang. Kasih sedikit warna ma forum.a min biar lebih indah n bagus. Smile
#17
iya nih themenya kalo bisa di bagusin dikit, biar jos
#18
saran klo bsa, tread prkenalan di jdiin per regional aj biar ndk bnyak yg buat tread2 baru,sekian trimakasihwoy
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Music Saran untuk fitur Youtube Downloader ippman 0 1,323 07-19-2016, 09:32 PM
Last Post: ippman
  Saran Mudah" di kabulin :D bintangc9 5 2,364 12-02-2015, 09:35 PM
Last Post: febrian26